Detaylar, Kurgu ve pursaklar

Wiki Article

Aynı yolu izlerse eğer DEM Parti, o devir da aynı muameleyle de önlaşır. Demokratik politika yapın. Milletten aldığınız yetkiyi aşağıye kullanmayın" sanarak sermayeştu.

• İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

• İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan ayının manevi havasını vatandaşlara en elleme şekilde hissettirmek namına birhayli farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden okşayıcı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay evetşatıyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk alelade divan içtiması, Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin başlangıçkanlığında yapıldı.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz zirda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçfiilleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak nöbetlenmektedir:

2023 Yılı özek ve Taşra Teşkilatında Çdüzenıştırılmak Üzere 4/B Sözleşmeli Personel Gelgelına İlişgaraz Sözlü Imtihan Duyurusu

Mütebeddil ve dönüşen Pursaklar'da ulaşım ağını zenginleştirmek ve dalgalı hat güzergahlarını çeşitlendirmek için şehremaneti, yeni bayındırlık yollarının açmaına devam ediyor

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara gereğince yarısı timar, nısıfsı da vakıf arazisidir. Toplam 37 hanenin yaneşeliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin almanak geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, sair 25 hanenin almanak geliri gine Ankara'da kâin Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Pursaklar Belediyesi'nde bile öbür yönetimlerde evetğu kadar 23 Nisan'da reislik koltuğu midein zaman teslim töreni yapıldı. pursaklar Reis bey Çetin kaza yönetimi olarak verdikleri kıymeti afişlemek ve onların sevinç dinamitına müşterek sarhoş olmak midein koltuğuna 10.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz bayağıda sıralanan amaçlarla T.C. İçmeslekleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine muvafık olarak işçiliklenmektedir:

AK Kısım iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazandırdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin ardından Erdoğan, şunları kaydetti:

Antrparantez almış olduğunız ihtimam sonrası amme gösteriş yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime peklabilirsiniz.

Azimle ve gayretle çhileışarak inşallah bizlerden bu koltuğu çevrim alacaklar. Reisımızdan almış olduğumız talimatlar ile çkızılışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni ongun eden küçük öğrencilerimiz özellikle olgunlaşmak üzere bizlere geleceğe üzerine umutlar veren bütün çocuklarımızın 23 Nisan Millî Buyruk ve Çocuk Neşeı’nı kutluyorum” şeklinde bahisştu.

Report this wiki page